Fick lite mer besked igår

14 september, 2019 0 Av Ingela Fohlin

Jag ringde igen på morgonen till min sjuksköterska och vad henne att hon skulle säga till min läkare att jag ville prata med henne. Men det fick jag inte, hon kunde inte göra något åt det sa hon, jag sa igen att jag behövde få veta lite hur de tänker och var jag har det, hur det spridit sig eller vad röntgen visade, hon sa då till mig att läkaren hälsade att jag kunde få in och läsa min journal, hon har signerat den sa hon. Jag sa så att helst vill jag inte göra det d du erfarenhet att jag kan missförstå den. Hon förstod sa I kom men läkaren ringer inte förrän nästa vecka… Tack för den.. Hon kunde inte ens ge mig 5 minuter på en hel vecka… Jag bestämde mig d det läsa den tillsammans med en vän för jag hade inte velat göra det själv. Den här gången va det positivt ändå. Jag hade inga metastaser I buken eller skelettet, det va det jag så rädd för. Nu har jag förändringar som hade blivit större på utsidan av lungan och i bröst området som förra gången, så det har iallafall inte spridit sig ner. Känns så skönt ändå, det här kommer jag att fixa nu känner jag. 👍 De här dagarna i ovisshet att inte veta var det sitter va, va fruktansvärt, Stefan och jag pratade om hur vi skulle göra med huset.. Med allt…. Vi visste ju inte hur länge jag har kvar, skulle jag leva fram till jul….. Hemskt… Men nu jäklar ska jag kämpa.