Får åka och hämta Elton nu

9 april, 2021 12 Av Ingela Fohlin

Det tog många timmar det här. Först fick vi vänta nästan tre timmar innan vi gick komma in. Det kom en massa akut patienter. Men nu så är han klart för att hämtas. Jag åkte och åt lite medan jag väntade, det skulle ta 1-2 timmar. Jag fick lämna honom för han behövdes sövas. Det va jätte gullig personal här så omtänksamma. De trodde att det kunde varit en tagg som satt kvar, men de vet inte riktigt. De fick skära upp och tömma på var iallafall. Han hade ordentligt ont stackarn så han fick bedövning också ❤️. Så nu är jag 6500 fattigare men det gick bra och det är huvudsaken. Han hade behövt drenage men det gick inte med hans tunna ben så jag måste hålla såret uppe under helgen så vätskan kan rinna ut. Han fick antibiotika och smärtstillande, så nu hoppas vi att det går bra och vi får åka hem.

Kram till er alla ❤️