EPAN 🌺

EPAN 🌺

5 juni, 2021 12 Av Ingela Fohlin

Nu är EPAN i Norberg ❤️ igår va en jätte jobbig dag hela dan ❤️ så känslosam,🥲vi tog ledigt på eftermiddagen Stefan och jag för att åka in till stan och lämnade en generator och för att se om Jonte fick ingång EPAN. Vi har ju haft en jäkla otur, så vi hoppades på lite tur nu, vi ville ju inte lämna en EPA som inte fungerar som den ska direkt.

Tillslut trodde vi att den fungerade och de provkörde den och sen vill jag ta en tur själv. Jag kände att jag verkligen behövde det. ❤️ Om allt hade gått som det skulle hade vi bestämt att Mats och Charlie som skulle köpa EPAN skulle komma ut till oss och jag hade kört den en sista gång hem till oss.❤️😢 men det gick inte så jag tog en tur i stan. Men efter en kort bit så strulade den igen såklart och den gick dåligt och ingen vet varför.

Mats och Charlie ville ta med sig den hem iallafall. Det kändes jätte bra med dem och vi  är jätte glad att det blev Charlie som köpte den. Den va en jätte gullig kille som kändes så ödmjuk så jag blir så glad.

Först tänkte jag att det kanske inte va meningen att vi ska sälja den till dem eftersom det strulade hela tiden men så kände  jag inte när de kom. Det kändes rätt med en gång när de kom,  så det va så skönt. Men det va kändloladdat och jag grät omvartannat. Pappa Mats va också jätte trevlig.  Stefan har ju pratat med honom vid  flera tillfällen i telefon och de pratade som de känt varandra länge.🥰

Nu har den åkt och vi fick goda kakor från en känt café med en kakor som är kända där och runt omkring vad jag förstod. 🌺

Vi åkte hem helt utmattade efter en laddad dag.

Vi kom hem och jag blev så glad att vi fått en fredags blomma av Carro och Rille ❤️ det va verkligen helt rätt tid efter den dagen 🌺❤️

På kvällen blev vi bjudna av älskade Jeppe och hans tjej Anna på Torda. Så vi hade en jätte mysig kväll tillsammans ❤️ Det behövde vi ❤️

I morse sov vi länge till och med Stefan. Idag blir en slappardag, vi hade tänkt åka ut med husbilen men vi orkar inte så vi blir hemma. Det är skönt det också. Så nu ska jag lägga mig i solen. ☀️

Kram till er alla ❤️