En underbar helg ❤️

En underbar helg ❤️

3 oktober, 2021 4 Av Ingela Fohlin

Vi har haft en jätte härlig helg tillsammans med min älskade syster och hennes man Uffe ❤️ vi bestämde oss för att åka iväg  med husbilen bara för att va och ta det lungt och byta miljö. Så vi har varit på promenader och hittat svamp i skogen för första gången och det Tack vare att vi hade Uffe med oss som kunde det här med att plocka svamp och visade vilka svampar som vi kunde plocka och äta🥰

Vi åkte till Bauer gården i närheten av Gränna där vi hittade svamp som vi sedan gjorde en god svampsås till kvällen. En jätte fin trollskog.

Jag har mått bra ändå trots att jag både i fredags kväll började hyperventilera igen och sedan igår blev jag så obehagligt trött igen så det blev en tidig kväll. Men jag försöker bara att ta det som det är och lägga mig och hoppas att det blir bättre och bättre. Och det blir det ändå. Det är jag som vill se det ska gå fortare bara. 🥰 Jag orkar inte göra mycket så det blir att tänka efter vad jag gör. Jag kan fortfarande inte läsa en bok eller lyssna på en..

Men jag skulle vilja veta vad det är som triggar igång det. Är det något jag kan göra för att undvika det?!? Det måste ju vara någon obalans i kroppen.?? Vi pratade om det i morse Marita och jag för hon såg ju också hur jag blir. Jag kan inte ens prata… Hamnar i en sort bubbla och kan knappt röra mig och inte öppna ögonen. Blir helt borta. Jag hör vad de säger. Men orkar inte titta upp ens och inte svara, det blir som de pratar långt borta. Det hjälper inte med något. Det är bara att vänta ut det. Och det kan ta från en 30 min till flera timmar.  Och det är olika varje gång. Jag kan vakna på morgonen och får det..

Vad kan jag höra själv förutom att vila?? Är det någon obalans i kroppen?? Det måste det ju vara men hur? Kram till er alla ❤️