En tuff dag 😢

1 februari, 2021 20 Av Ingela Fohlin

Det va en jobbig dag idag. Jag grät hela vägen till veterinären och där inne. Allt gick bra och det va så gulliga personalen och hade ordnat med ljus och en filt till henne. ❤️ Så nu är hon hos Robin.

Det va bra att jag tog ledigt idag. Det va tur för det hade varit jobbigt att jobba efteråt. När hon somnat in så åkte jag in till Maxi huset och tog en latte på Lindahls och bara satt där och tittade på folk som Robin och jag brukade göra. ❤️ Det kändes bra och jag hade ingen tid att passa så jag bara strosade runt. Det va skönt att bara göra det och inte tänka på något. För jag ville inte åka hem med än gång heller.

Jag tog ett så fint kort på vägen till veterinären, det är så fint med snön

På eftermiddagen hämtade jag upp om Hampus och vi åkte hem. Det har varit tomt hemma nu ikväll 😢 men det har gått bra ändå. Jag har suttit med pusslet och kommit en bra bit 😊

I morgon är det dags för Linköping hela dagen med skeletscaningen. Jag kommer att börja morgonen med att få spruta in ett radioaktivt ämne i kroppen när jag kommer till Linköping. Bad- Lena följer med mig i morgon så det är skönt så jag inte behöver vara själv för hela dagen.

Nu sitter jag inne hos Robin ❤️ och Balder och Elton brukar alltid ligga hos mig här när jak sitter i fotöljen. Men nu stod Balder vid tröskeln in till rummet ett bra tag och vägrade komma in. Jag ropade och lockade på honom men han stod bara kvar och tittade på mig och Elton kom inte heller in. Så nu går jag och lägger mig. En ännu jobbig dag väntar i morgon. Ni får hålla tummarna för mig i morgon att det inte visar några jäkla metastaser i min kropp nu.

kram till er alla ❤️ ❤️ ❤️