En stor dag igår

23 mars, 2019 0 Av Ingela Fohlin

Igår flyttade Hampus hemifrån, jätteroligt för honom och lite jobbigt för mamma hjärtat att inte ha honom hemma. Jag har skrivit på hans kylskåp där han har sitt schema för veckan; ringa mamma varje veckodag 🥰 och ikväll fick jag mitt samtal🙂 han är jättenöjd oh jag tror att det blir bra för honom.

Jag har mått sådär ett par dagar, det har känts rätt så tungt. Jag har tänkt mycket på allt som har hänt det sista året…och hur jag ska gå vidare i livet. I fredags pratade jag med min sjuksköterska på onkologen och jag måste säga att jag tycker att hon är rätt klumpig i det hon säger, jag blir ju inte gladare direkt när jag har lagt på. Jag ringde för att kolla när nästa röntgen va och det va i slutet på april så en månad kvar. Jag gjorde den förra 24 januari. Hon frågade hur jag mådde och om jag känt igenom kroppen ordentligt så mycket jag kunde och hon tyckte att det var skönt att jag inte behövt ringt in och så sa hon att hon hoppades att det nu skulle vara lugnt iallfall fram till nästa röntgen, så jag får koppla av från cellgifter en stund…. mmm det kändes ju upplyftande att prata med henne. Det verkar som jag redan är utdömd när hon säger så. Jag vet och förstår att jag kommer att få tillbaka det. Men det kan faktiskt också ta tid innan jag får återfall igen, det behöver inte vara så att det jag får fler metastaser just nu. Det kändes verkligen så när jag pratade med henne att hon räknat med det redan. Hon lät överraskad när jag sa att jag inte känt någon ny knöl ännu. Jag ska inte prata med henne på länge nu inte förrän till nya röntgen om en månad och jag ska inte få några nya metastaser. Vilket jäkla liv det är ibland, helt galet sjukt. Ikväll gjorde jag nytt snacks åt mig 😋 nyttigt är det också, jag ska lägga ut en bild och recept snart på vad jag har gjort. Fikade med Marita på maxi huset idag, fanns ingenstans där de hade något sockerfritt fika, hur svårt kan det vara, en sort kan de väl ändå ha, lite konstigt är det. Får baka lite åt dem😉