En solig helg ☀️

En solig helg ☀️

31 maj, 2021 8 Av Ingela Fohlin

Vi hade en jätte mysig helg hos Stefans syster med familj, lördag till söndag Så skönt med solen och värmen, vi åt gott och njöt av värmen hela helgen. ❤️☀️Vi sov över i vår husbil.
När vi kom hem stod det blommor på bänken. Morsdag blommor som jag fått av Jeppe 🥰 och många triss lottor och jag blev så glad. ❤️

Hampus hade en jätte rolig helg 😊 han åkte fyrhjuling hela helgen och sov borta från fredag till söndag och bara åkte fyrhjuling hela helgen i skogen.
Idag har jag varit så jäkla trött och det är lite frustrerande med revbenet när jag inte kan göra vad jag vill. Jag har planterat lite iallfall ute när jag kom hem , det gick okej, men det gör ont vad jag än gör 😳 Sen framåt kvällen fick vi besök av Louise som stannade på kvällsmat.❤️

Det gick inget vidare med bilden på blommorna 😳 vet inte varför bara halva bilden kom fram.

Kram till er alla ❤️