En så fin födelsedag ❤️

3 februari, 2021 24 Av Ingela Fohlin

Jag är så glad nu när jag sitter i Robins fotölj ❤️ för jag har fått så mycket kärlek idag på jobbet och hemma. Alla har varit så himla gulliga ❤️ jag blir så rörd och det värmer så mycket.

På morgonen till fikat så hade en av mina fina arbetskamrater bakat chokladbollar som jag kan äta som hon hade med sig och så sjöng de för mig. Det betyder så mycket ❤️ och så fick jag blommor och en överlevnads tändare, det heter säkert inte det 🙃 men det är det ända jag kan komma på att det kan heta 🙃

Och så alla underbara elever ❤️ alltså vi har så fina elever på skolan, så omtänksamma och så himla gulliga ❤️ Det har kommit och grattat mig under hela dagen och berättat att jag betyder så mycket för dem. Bättre present kan man ju inte få. Jag blir så himla glad ❤️

och på eftermiddagen / kvällen fick jag besök av en kompis som kom med blommor och sedan kom Bad -Lena och Jeppe och vi åt tillsammans . Stefan kom hem med en present från Nelly och Emilia, ett färdiglagt pussel 🥰Av Lena fick jag smink och ett pussel 😊 ett 1000 bitars men lättare pussel 👍 så Stefan och Hampus kan vara med 🥰 och av älskade Jeppe fick jag en korg med jätte fina saker i.

Så idag blev en jätte fin dag och jag är så glad och tacksam över alla fina människor vi har omkring oss ❤️

Kram till er alla ❤️