En reflektion av min behandlingstid tid i Berlin

15 maj, 2019 0 Av Ingela Fohlin

Trots det som hände i torsdags är jag jätte nöjd med resan. Jag har träffat en läkare som bryr sig om mig och som tagit prover och verkligen vill hjälpa min kropp att bli så stark som möjligt, han har lyssnat och varit lyhörd vad jag säger och det som har känts så skönt att jag också fick bekräftat det jag känt länge, jag har pratat med mina onkologer i Linköping om hur jag känner mig ikroppen, att det inte känns bra, att jag känner mig så sjuk i kroppen och så svag. Men det är inte så konstigt berättade Dr Kalden efter att jag har fått tagit en massa prover, min kropp är som en 80-åring,😱 den är så svag och tar lång tid på sig för att återhämta mig, min lever är inte alls bra, vilket inte är så konstigt med tanke på alla cellgifter jag fått och strålning och all röntgen med strålnings vätskan jag druckit innan röntgen.

Jag har ändå fått några dagars behandling på kliniken, vi har kommit dit på morgonen och varit kvar fram till sen eftermiddag. Vi har gått igenom mina provsvar och pratat om vad jag behöver och pratar om all alternativ medicin jag tar hemma och han tycker att jag tar rätt. Känns skönt att jag har en läkare som vet vad jag tar hemma och säger till om jag ska ändra på något av det. Han kommer att skriva till mig i veckan om hur vi går vidare. Han tyckte som jag i fredagsförmiddag att jag skulle åka hem för han visste inte vad det berodde på när jag fick krampanfallen , ärligt så trodde jag faktiskt att jag skulle dö där, det va en hemsk upplevelse. Han sa att min kropp sa ifrån, den är för svag. Men det säger inte att jag kan komma tillbaka till Berlin och dr Kalden, eller åtminstone så har jag någon att rådfråga, han sa att vi ska hålla kontakten, så det känns bra och jag har stort förtroende för honom. Jag tänkte när jag får mer besked från honom om vad han tänker och mer precis vad jag gjort när jag varit där så lägger jag upp det här på min blogg.. Tack för att ni finns i mitt liv ❤️