En jobbig torsdag

23 oktober, 2020 12 Av Ingela Fohlin

Igår va verkligen en jätte jobbig dag, tror det va det för oss alla.😢 jag åkte till jobbet, men det va jätte jobbigt att komma dit igår så har jag inte riktigt tyckt förut. Men det är tungt att se alla som lever sitt liv som vanligt. Skulle bara vilja skrika rakt ut..

Robin har haft ett sånt tryck i huvudet nu, det blev värre igår så jag ringde Robins läkare i linköping så de skrev ut kortison till honom. Så det börjar han med idag. Stefan skulle hämta ut det till honom idag.

Han hade en kompis som kom till honom igår och han är så gullig som kommer och hälsar på honom. Det betyder så mycket och det värmer mitt hjärta ❤️

Vi fick blombud igår kväll från jobbet ❤️

Marita och mormor kom ut igår och hade med sig mat som det fixade här. Det va jätte skönt för jag va så låg igår.. en hemsk dag. Och blommor och ljus ❤️ Jag sa till Robins läkare i linköping när han ringde igår att jag tycker det känns så tufft, vi tycker det, just att vi ska byta läkare när vi har haft dem i under de här åren och när vi kommer dit vi är nu som är så hemskt ändå så hade det ju varit skönast för oss alla att ha läkare och sjuksköterskor som känner Robin, som känner oss. Vi har ju nästan varit där varje dag. Så nu blir det helt ny personal. Jag vet att det är olika och LAH personalen är säkert jätte bra. Jag tvivlar inte på det men det känner oss inte., det är det som är det jobbiga. Där skulle jag önska att de tänker om.

Öppnade posten igår också 😳 får se vad hon säger om mig, orkar inte ens tänka på det.

jag skriver seden när hon ringt.

Kram till er alla ❤️