En jobbig kväll

20 januari, 2021 30 Av Ingela Fohlin

Sitter i Robins fotölj ❤️ och ikväll är det är så jäkla jobbigt… Jag känner mig så trött, så trött i hela kroppen Jag saknar honom så mycket.❤️ sitter bara här och önskar att han kunde komma tillbaka 😢tårarna bara rinner. Jag vill inte det här. Jag vill ha honom här. Jag vill vara nära honom, krama honom, prata med honom om allt möjligt och säga hur mycket jag älskar honom ❤️ bara ligga här i hans rum, hans säng och prata ❤️Det går aldrig att föreställa sig hur hemskt det är.. Det gör så ont, så fruktansvärt ont. Det känns som saknade bara blir större och större och smärtsam för varje dag, varje timme, varje sekund som går 😢😢😢

Jag vet att I morgon är en ny dag och jag kommer att åka till jobbet göra mitt jobb, jag sitter på möten, jag stöttar elever, finns för dem, och det vill jag också, men i mina tankar finns Robin oavsett hela tiden. Jag jobbar för att skingra mina tankar och visst gör det, och för att eleverna get så mycket tillbaka, men ändå så finns Robin där hela tiden och så kommer det väl att vara. Saknaden finns där hela tiden, smärtan finns där ❤️ han är min ängel ❤️

Jag är jäkla nervös inför röntgen nu också, det är så jävla jobbigt rent ut sagt. Helt knäppt är det här…. Så sjukt liv egentligen. Nu sitter jag här och tårarna rinner nerför mina kinder. Snart kommer jag gå och lägga mig och så vaknar jag upp till en ny dag och efter det ännu en ny dag…

Nu är jag depp men det får vara så…

På tal om Millie så har märkt nu på henne att hon har blivit sämre, jag har inte sett det som Stefan har sett, han har sagt ett tag nu att han har sett att hon är sämre. Visst har jag sett lite förut men inte som ikväll. Förmodligen kommer hon att bli sämre rätt fort känns det som, för ikväll märkte jag att hon hade svårt att gå upp för trappan, hon har inte ont utan bara att hon har svårare att gå uppför och ikväll ville hon inte ha någon mat heller, hon älskar mat annars och äter gärna upp de andras mat om hon får tillfälle. Det är det värsta med djur när de blir gamla, hon har ju funnits hos oss så länge ❤️

Kram till er alla ❤️