En jobbig dag idag

6 maj, 2020 8 Av Ingela Fohlin

Idag har varit en Jätte jobbig dag. Han har varit så ledsen och trött hela dan. Han fick gå upp hela natten igen för att kissa. Minst varannan timme.
Igår kväll började han också få ont i ryggen när han satte sig i stolen på sitt rum Men också när han lagt sig i sängen. Ikväll har det varit likadant som igår, varje gång han sätter sig eller lägger sig. Så han har varit så ledsen och rädd för vad det står för. Och Vem blir inte det😢🥺 han har ju inte haft så här ont förut.
Nu har vi legat och tittat på en film på hans rum och myst. Klockan är nu 00,30 och Stefan ska gå upp om tre timmar 😱 och vi ska försöka att sova. Jag hoppas att han får en lugn natt nu. Det hoppas jag verkligen. Han har släckt nu och jag halv ligger i hans fotölj och hoppas att han somnar snart.

Igår kväll när vi kom hem efter Linköping och sista behandlingen hade han fått ett stort brev från hans skola. De har varit så himla gulliga och alla elever har skrivit ett personligt brev till honom och så fick jätte fina bilder på honom själv från skolan. Han blev så rörd ❤️ och det blev vi också. Det va precis vad han behövde igår efter alla behandlingar. ❤️ så omtänksamt av dem. Ikväll fick han också peppning på hans bank kort av moster och mormor ❤️ Han blev så glad ❤️

Kram till er alla ❤️