En hemskt dag idag

21 december, 2020 29 Av Ingela Fohlin

Jag Åkte till jobbet idag men idag har varit en hemsk dag. Känns som jag gråtit hela dan. Jag kände mig så ensam och tom och saknaden efter Robin har varit så smärtsam så idag har varit så jobbigt att vara på skolan. Jag har mest gråtit hela dagen känns det som. Det gör så ont i mig att Robin inte finns mer hos oss. Hur ska vi kunna lära oss att leva utan honom. Vi måste ju börja att leva ett nytt liv, med att Robin bara finns i våra hjärtan. ❤️😢Vill bara inte det… Det känns så meningslöst allt. Ingenting blir ju roligt för Robin saknas hos oss i allt vi gör❤️❤️❤️ Nu sitter jag i Robins fotölj och tårarna bara rinner..

Eftermiddagen/kvällen blev bättre ändå. Sen nu mår jag skulle läggdaga mig så kommer tankarna igen. 😢 Stefan kom hem och vi slappade bara i soffan hela kvällen. Det känns skönt ändå att vi har varandra, Stefan Hampus och jag.❤️