En hemsk dag

21 oktober, 2020 35 Av Ingela Fohlin

Det här har varit en jätte jobbig dag. Robin har varit jätte trött och förmodligen av alla tankar som vi också har haft under dagen för att de skulle komma idag från LAH idag en läkare och en sjuksköterska klockan 13,30. Robins läkare och sjuksköterska från Bond Dagvården kom också, det var verkligen hemskt 😢 fruktansvärt… Det finns inga ord för det ens. Sitta och prata om hur vår älskade Robin som bara är 17 år, hur hans tid här i livet ska vara nu, vilken vård han ska, att han ska vara hemma så mycket det går och inga återupplivningsförsök…..

Bara höra någon säga så om sitt barn 😢 det finns inga ord….

Det va hemskt rent ut sagt att sitta där i vardagsrummet tillsammans. Att se på deras miner, de deras ansiktsuttryck😢 så hemskt. Jag vill inte ha någon här…. Ingen av dem av dem alls, hur trevliga det än är och så är det nya människor också som vi måste ta in i vårt liv vare sig vi vill eller inte. Vi måste ju bara det för Robins skull.

Ja, vi har redan varit med om när LAH kommer hem. Det är så hemskt, hur gulliga de än är så är det fruktansvärt iallfall. För mitt fall har jag erfarenhet av att pappa i slutet innan han dog av sviterna av cancern så fanns LAH hos oss. Och Stefans lillebror dog av hjärntumör eller som man säger sviterna efter hjärntumören då fanns LAH där också ❤️
Det känns som det går så fort….

Stefan och jag är sammansvetsade tillsammans och vi finns verkligen för varandra. Det känns jätte skönt ❤️ Vi har pratat mycket om hur vi har det och hur vi går vidare, vad vi har framför oss. Men samtidigt måste vi ta en dag i taget. Det går inte annars. Men vi måste ju också kunna prata om hemska saker också., vi skulle göra allt för att slippa att prata om det. Men det finns där och vi måste göra det också hur ofattbart allt är hur surrealistiskt allt är. ❤️ men Vi fortsätter att kämpa. Jävla cancer jävel.

Kram till er alla ❤️