En helg med bonus familjen ❤️

12 januari, 2020 10 Av Ingela Fohlin

I fredags åkte vi upp till Stockholm till vår bonus familj ❤️ vi fick min älsklingsmat tacos 👍🥰 jag älskar tacos. Vi hade det jätte mysigt tillsammans, vi blir så bortskämda när vi kommer till dem❤️ jag fick två jätte fina jackor av Amanda och jag fick en jätte härlig morgonrock, Lotta köpte en till henne själv och en mig. Älskar er ❤️

Tacos mys ❤️
Älskade Amanda och Robin ❤️
Syskon mys ❤️

Robin har mått bra ändå, trött efter en tuff vecka men han tycker också det är så roligt att träffa dem, det är hans familj också ❤️❤️❤️ Robin fick en jätte fin tröja.

Hans blodvärden va lite sämre igen så vi skulle halvera cellgiftdosen igen. Vi köpte ju blutsaft till honom, men törs inte ge det ännu för vi vet inte om det va det som han blev så dålig i magen av. Så vi väntar någon dag till innan vi prövar igen. Han har fått sprungit upp på toan hela natten inatt, så nu är han lite trött. Sista gången va i morse och då sa han – jag struntar i att duscha nu för jag är så trött och det höll jag med om efter ha varit uppe tre gånger i natt och när han kom upp sista gången då Så hade vår lille kisse Milton kissat ner hans säng så, det va bara ner och duscha igen 😱. Vi skrattade åt det för det va så typiskt just då. Nu har vi tagit det lugnt, vi ska in till stan snart och fira Marita som fyller år idag. ❤️