En dag på Hästö ☀️

En dag på Hästö ☀️

11 augusti, 2022 8 Av Ingela Fohlin

Jag har ju inte berättat att jag va på Hästö i tisdags ☀️ men Lotta och Amanda ☀️ det va en underbar dag i solen. Det va så mysigt att vara där tillsammans och vi åt tacos till lunch. ❤️

Sen blev jag jätte dålig på eftermiddagen när jag kom hem. Helt galet, jag fick gå upp och lägga mig i sängen. Helt sjukt så dålig jag brev, nästan så jag blev rädd, jag hade så ont i fötterna, ansiktet, ja över allt. Det är faktiskt så obehagligt 😱

Men det va värt det ändå att få tiden tillsammans ❤️ och som det känns nu så är jag inte som då, på kvällen. Så nu blir det soffan hela dagen ett par dagar.  Det här har blivit alldeles för mycket eftersom jag va med Marita igår också.Det känns verkligen i kroppen och huvudet.  Men som på Hästö gjorde jag verkligen ingenting. Lotta kom med kaffe, de fixade lunch, jag gjorde ingeting förutom att ligga i solen ☀️ och jag låg också i skuggan och vilade. Men de blev för mycket intryck ändå.