En dag har gått

13 oktober, 2020 19 Av Ingela Fohlin

Ja…den här dagen lider mot sitt slut. Marita och mormor har varit här. Stefan åkte till jobbet, men det va för tufft att vara dä, så han åkte hem till oss. ❤️ Robin har sovit mest hela dagen. Han har varit jätte trött och har han varit vaken har han mest gråtit och varit ledsen. Har han varit uppe så har det bara varit till toaletten och då har han ingen balans alls nästan. Han känner själv att han är mycket sämre än igår… Det får inte gå så här fort. Det får det inte göra bara.Vi har suttit hos honom och bara funnits där och kramats och gråtit❤️😢.

Vi har fixat ute i trädgården också under dagen inför vintern. Det har varit en hemskt jobbig dag. Livet är bara helt fruktansvärt just nu. Det får inte vara så här Pucci ändå är det så . Har bara en stor klump i magen hela tiden. Det är tufft för oss alla. ❤️ De ringde från Bond för att höra hur vi mådde och sa att de kan komma hem till oss nu. Det här va vad va vi alltid va rädda för när vi gick förbi LAH i linköping, vi gjorde det ibland när vi skulle till sjukgymnasten till Robin. Dit ska vi inte komma sa vi alltid när vi gick förbi…. Och nu är vi där 😢 Jag vill inte,Vill inte, men för Robins skull är det skönast 😢

I morgon är det dags för mig med biopsin / punktion jag ska göra 10,30. Jag skulle få lokal bedövning som tur är och så tar jag något lugnande innan vi åker hemifrån. Sen är den dagen över. Stefan följer med mig ❤️ han brukar hålla fast mig / mina ben, fötter fullt när det är så jobbigt när de håller på med nålen inne i mig och jag får panik så då sparkar jag med fötterna upp och ner. Usch, vill inte göra det i morgon men jag måste… Annars gör de ingenting. Så det är bara att stå ut.

Idag gjorde Stefan egen gjord pasta till oss 👍 och det blev jätte gott så det får han göra om och fort gick det. 😊❤️👍 Han gjorde det av ägg, Philadelphia ost och fiber husk.

Kram till er alla ❤️