En bra söndag ändå.

19 april, 2020 9 Av Ingela Fohlin

Det blev en bra dag ändå☀️ det va tur att det va fint väder. Vi fick besök av Stefans storasyster Yvonne med familj . De hade med sig fika 😊☀️❤️ och jätte fina blommor Som vi ska plantera ute och en stor fin Vattenkanna.❤️ så det va mysigt med besök, Det va precis vad vi behövde. Det går ju att få besök när man kan vara ute i solen och hålla avstånd. Robin har varit trött men satt med oss ute en stund I allfall med Yvonne , Alice, Louise Kjell. Hampus och Stefan va också hemma❤️
Sen tvättade jag Robins båt och på kvällen och när vi ätit spelade vi monopol i nästan tre timmar 👍😊 vi hade det jätte mysigt tillsammans ❤️ och Robin orkade sitta uppe också, vi har bra stolar ändå med ryggstöd. Han fick lite ont i ryggen nu, så det kanske inte var så bra att vi spelade så länge men nu ligger vi i sängen.

Hampus vann överlägset 😊

Det blev en bra kväll ❤️ Han blev bara ledsen nu när han skulle sova och rädd för att han har ont nu när han ligger också, men jag ligger hos honom nu och vi har pratat lite och vi får hoppas att han kan sova i natt .

Kram till er ❤️ ❤️ ❤️