En bra helg ändå ❤️

14 februari, 2021 20 Av Ingela Fohlin

Sitter i Robins fotölj ❤️ Det blev en bra helg ändå. Jag bestämde mig för att inte deppa ihop i helgen och det har gått bra. Vi hade en jätte mysig kväll igår. 🥰❤️Stefan och Hampus åkte vid 11, de bestämde sig för att åka till Sörsjön och campa där. Jag hade en skön dag själv hemma. Jag va lite tveksam till att va själv hela dan men samtidigt tänkte jag att det kunde vara skönt. Jag bestämde mig för att inte deppa ihop så när de hade åkte tog jag en kaffe ute i solen ☀️ och det va så skönt att bara sitta där. Sen gick jag in och såg på de två sista avsnitten på serien jag tittat på. 8 säsonger har jag sett nu. Suits, den va bra 👍. Sen tog jag en långpromenad med hundarna i solen ☀️☀️☀️ och en sen va det gott med en kopp kaffe igen i solen 🥰 det va lite jobbigt för emellan och jag va ledsen en stund men sen tog jag mig tid och gjorde en sats med bivaxsalva med ringblomma och cerat. Jag höll på ett par timmar men det va rätt skönt.

Runt 18 kom sedan Marita, Yvonne och Alice och Louise. ❤️ vi har en jätte mysig kväll, vi åt gott och badade i jacuzzin och hade det så skönt och bara slappade och pratade och drack lite vin till det också 🍷🥂☀️

Stefan skickade en bild när de fått upp tältet och de hade också haft en härlig kväll

Lite galet då 🙃 men de hade en kamin i tältet och de tyckte att det va en rolig grej att göra tillsammans och bara umgås 🥰 så det blev lyckat 👍

Alice sov kvar hos mig och sen på förmiddagen gick vi upp grannen “Event Ekhaga “och tatuerade mig ❤️ jag ville göra en tatuering med låten ” tree little birds “av Bob Marley Robin tyckte om den och då ville jag ha tre små fåglar och sedan texten till men sen blev det bara fåglarna och Robins namn istället och jag blev jätte nöjd ❤️

Nu är det ju lite rött och svullet fortfarande men det lägger sig snart. ❤️ det känns bra iallfall ❤️

Kram till er alla ❤️