En bra helg ☀️

8 augusti, 2022 8 Av Ingela Fohlin

Vi har haft en bra helg Stefan och jag 🥰❤️ vi har bara varit hemma hela helgen och fixat lite. Jag började må bättre i lördags så nu går det åt rätt håll hoppas jag 😊

Stefan har servat min bil och städat den här fint ❤️ så nu är den fin igen. Inte en massa hönsmat eller jord i baksätet 🙃

Stefan bjöd på abborefile i helgen


Så lyxigt gott det va ❤️
Sen har vi fixat med hönshuset lite eller rättare sagt mycket för nu har kycklingarna flyttat in. 🐥 det blev så himla bra 😊 ❤️

Det har varit en skön helg med inga krav bara skönt. Stefan och Micke slaktade två tuppar 😱 får se hur det blir, det gick väldigt bra ändå. Jag tänker ändå att det är bättre att äta upp dem än att bara avliva dem. Det är svårt när vi får många tuppar, det är ju inte så många som vill ha tuppar. Men tror det blir bra, de gjorde det väldigt snabbt, så det känns skönt ändå.
Ikväll ska vi åka bil till Nacka i Stockholm för att ta nationellt id eller pass, kommer inte ihåg vad jag klickade i. Jag tror det va id för att det gick snabbare. I Östergötland fanns det inte tid förrän till feb/ mars nästa år. Det är helt galet vilken tid och så tre månader till för att få passet.
Nu har jag legat i soffan sen i morse så nu ska jag gå ut och ser hur ankorna mår och ta med hundarna 🥰

I morgon ska Marita på näst sista cellgiftsbehandlingen och tanken är att jag ska följa med henne. Bara jag inte mår för dåligt efter kvällens tur till Stockholm.
Ni ska få se lite bilder nu 🥰☀️


Hihi 😊 bilderna la sig lite hur som helst🥰

Kram till er alla ❤️