En bra eftermiddag och kväll

15 oktober, 2020 17 Av Ingela Fohlin

I morse åkte jag till jobbet för att lämna över lite till en kollega så hon får ta över lite eftersom jag kommer att vara hemma mer nu med Robin. Det gick bra ändå, tungt, men tänkte ändå att det va bäst att göra det.

Robin och jag åkte till Linköping idag för att bara prata med hans läkare. Han kollade bara hur Robin mår och hur vi ska tänka framåt. De pratar nu med LAH i Norrköping om hur vi ska gå vidare. Han läkare pratade också om en bromsmedicin som Robin fick prova om han ville. Det är inget som det finns nån forskning på att det hjälper med den cancer Robin har men vi skulle kolla så det inte blir mer biverkningar än det hjälper.

Läkaren pratade också om det Robin kan ta längre fram om han får för mycket ont i huvudet är kortison för att minska svullnaden i huvudet.

Robin ville prova bromsmedicinen så då blir det så. Han börjar på måndag med liten dos. Det är i tablettform så vi behöver inte åka dit. Det va jätte jobbigt att åka till sjukhuset idag, det tyckte både Robin och jag 😢 vi blev båda ledsna och ville bara därifrån. Alla vi träffade på Bond tittade på oss med en sorgsen blick.😥 Det va tungt och smärtsamt. ❤️

Sen gjorde vi något roligt för Robin 😊 han fick köpa en ny telefon till sig själv som mormor betalade åt honom. Hans telefon har varit trasig så han har haft sin gamla telefon. Det va så kul att se honom glad ❤️ han blev så nöjd. Vi tog rullstolen in i butiken så han kunde titta 😊

På eftermiddagen och kvällen har han varit pigg och vaken, en stor skillnad från i tisdags då han mestadels låg i soffan och halvsov. Hans barndomskompis Chris har varit hos honom nästan ända sen vi kom hem från sjukhuset. Det åkte till och med ut en sväng med hans EPA. Kompisen körde. Att han bara tog sig ut igen efter att vi kommit hem 👍😊 så kul. Blir så glad när han orkar. Balansen är ju så dålig så han behöver stöd. Vi behöver få bredvid honom och hålla i honom. Men kompisen hjälpte honom ut till EPAN så de kunde åka iväg. 😊 Sen kom de hem och åt lite och så stannade han ända till 23 ungefär och Robin blev så glad att någon kompis bara vill komma och vara med honom hemma eftersom han inte orkar vara ute mycket. Det betyder så otroligt mycket.❤️❤️❤️ Han sa att det är verkligen en fin vän som kommer till mig och bara är med mig hemma. Robin frågade om han skulle skriva något på snap om vad som hänt honom och vad läkarna sagt till honom. Vi sa att han ska göra precis det som känns bäst för honom. Så då gjorde han det, det va väldigt fint skrivet. Jag blev så rörd över det han skrev om att vi ska ta hand om varandra och dem vi tycker om.❤️ älskade Robin ❤️ och han berättade om att läkarna inte kunde hjälpa honom längre för cancern har kommit tillbaka ännu mera 😢.

Kram till er alla ❤️