En bra dag idag ☀️

15 augusti, 2020 4 Av Ingela Fohlin

Det blev en jätte härlig dag idag ☀️🥰 Marita och mamma kom och vi och vi höll på i trädgården i solen. Vi drack både islatte och rosévin 🥂 och så det bästa 😊 vi åt tacos till kvällen. Stefan är iväg med några av hans jobbarkompisar på en av deras lantställe och har skoj och sover över med husbilen. Robin har mått bra och haft en bra dag och Hampus med.

Jag vaknade med huvudvärk i natt och när jag i vaknade morse så Stefan fick komma upp med treo åt mig annars kunde jag inte gå upp. Men senare under dagen släppte det och det kändes bättre så det va skönt, 😊men nu när jag sitter hos Robin kommer huvudvärken långsamt tillbaka. Jag får hoppas att det bara varar en stund. Annars har det känts bra under dagen ☀️😊 det blev en bra dag 😊

Kram till er alla ❤️