En bra dag idag ☀️❤️

En bra dag idag ☀️❤️

8 oktober, 2021 6 Av Ingela Fohlin

Idag har varit en så bra dag 🥰 vid lunch åkte jag ner till en vän i Arkösund och satt och fikade ute i solen och jag fick tillfälle att också prata med en fin vän till Robin ❤️ och vi gick sedan på en jätte härlig promenad i det fina vädret.☀️ Och jag fick en massa bra tips för mig själv hur jag ska tänka med mitt mående.

Det fick jag igår kväll också av en fin vän som ringde som varit eller rättare sagt är där jag är fast hon varit där betydligt längre än mig.
Efter promenaden kände jag att det va dags att lägga mig ett par timmar men det gjorde inget kände jag för jag hade fått så mycket bra energi. 🥰❤️

På kvällen kom sedan en arbetskollega till mig och två elever som gått ut nian i våras och hälsade på mig och jag blev så glad och så berörd av att de ville komma till mig. Alltså vilka underbart fina själar. ❤️ Det värmer mitt hjärta och betyder så så mycket för mig ❤️ en fredag kväll som de lägger på mig ❤️ De hade med sig blommor och kladdkaka också 🥰 så himla gulliga. Deras föräldrar ska verkligen vara stolta över dem.