Drönare 😊

Drönare 😊

22 april, 2022 8 Av Ingela Fohlin

Det är min älskade man som köpt en drönare såklart.🙃 så nu är det bara drönare på Youtube som gäller 😊 Ni som känner Stefan vet att han älskar Youtube. Så nu är det bara en tidsfråga innan en YouTube sida kommer upp med drönar filmer 😊

Igår kväll blev jag dålig igen så idag har jag legat i soffan hela dagen. Låg i solen en stund vid lunch för att få lite d vitamin ☀️😊 jag hoppas på en bättre helg.🙏

Men jag har haft bra dagar ☀️så nu får jag bara ta det lungt igen.

I helgen fyller Stefan år eller rättare sagt på söndag. ❤️🎉🥂 så I morgon kommer Hampus och mormor, Marita och Uffe ut och hälsar på för att fira honom.

Jag va inne hos Marita och Uffe igår äntligen och fick träffa henne. ❤️

Vi har fyllt vår äggkläcknings maskin igen. Vet inte om jag berättat det. Men det har vi gjort och jag tror att det är sålda redan 😊🐥 så roligt. På söndag ska vi se om det är liv i äggen. Det håller vi tummarna för 🐥

Kram till er alla ❤️