Det blev två drakar 🦆😊

Det blev två drakar 🦆😊

31 oktober, 2021 6 Av Ingela Fohlin

Nu har vi hämtat hem två pojkar till ankorna  det gick bra med en gång för dem.  De va lika gamla som de vi har.   Skulle ju bara hämta en drake men när  han sa att de andra skulle bli mat så blev det ju svårt 😳 jag tog då två istället 😊 det kändes bättre. Det är så söta ihop så nu hoppas jag på lite ankbebisar nästa sommar 🥰 eller ” ällingar ”som de heter.

 

Jag har mått rätt bra tycker jag ändå. Jag har känt mig lite piggare. 😊

Nu har en helg gått igen, tiden går så fort. I fredags träffade vi kompisar som vi inte träffat på länge. Och jag tänkte mig för också 🙃 ibland är jag bra på det. Nu åkte vi bara ner och käkade tillsammans och sedan hem till soffan. 🥰 så det blev bara någon timme. Men det räckte kände jag. Det är bra att jag tänker på vad jag gör nu, jag försöker. Jag ska fixa det här nu  😊

Jag lägger upp en bild på ankorna🦆 så nu är de fem 😊 jag ska lägga upp en film när vi tog upp dem i kartongen sen.

Kram till er alla ❤️