Det blev en bra dag 😊

24 april, 2020 10 Av Ingela Fohlin

Dagen blev räddad av Edins bil ☀️ ❤️ de är guld värda. Först hade de varit så underbart snälla och fixat Robins EPA med handbromsen som va trasig plus andra saker som behövdes fixas under veckan. Det gjorde de gratis till honom för att de tycker om honom så mycket ❤️ Och Sen när vi besiktade EPAN idag så va halvljuset trasigt eller kablarna,😱 I vilket fall som helst så ringde jag dem och hoppades att de skulle ha tid att titta på den och vi fick komma med än gång och de hjälpte oss med det också. De fixade det så snabbt så vi också hann och göra klart besiktning😊👍. Det va en trött men mycket glad och nöjd Robin som körde hem sin EPA idag 👍😊 Så om ni ska lämna in bilen någonstans så kan vi varmt rekommendera Edins bil bakom polishuset i Norrköping. De är bäst 👍 och supertrevliga .

Jag väckte Robin vid 11 sen bestämde vi att vi skulle åka in till stan lite tidigare än vad vi tänkt för vi hade en besiktningstid 14,50 för Robins EPA Så när det ändå var fint väder men lite kallt så fick min älskade syster fixa lite fika till oss ute på gården där hon bor. ❤️Vi är ju vana att ses varje vecka vi längtar ju ihjäl oss efter varandra, men det har ju inte gått på grund av Corona. Men nu behövde vi få träffa henne kände vi. Det är så skönt att det är vår ändå.

Innan vi åkte hem fick vi smultron plantor och jordgubbs plantor av bonusfamiljen i Stockholm som Marita hade köpt åt dem till oss. Det Ska vi plantera i växthuset sedan 👍☀️Och när vi kom hem stod en flaska vin och ost vid grinden till Stefan i födelsedagspresent ❤️ han blev så glad. Vi firade Stefan med god ost, god mat och ett glas vin 🍷 Så det blev en bra dag idag ändå ☀️
Kram till er ❤️