Dålig dag idag 😳

4 mars, 2022 6 Av Ingela Fohlin

Ja, det går verkligen upp och ner. Jag har mått bra hela veckan skrev jag ju om igår. Men idag har jag mått och mår skit. Jag har knappt kunnat se på TV. Jag har inte kunnat kolla i telefonen förrän nu, knappt på TV heller. Jag ligger bara och blundar mestadels. Stefan har kommit hem nu och ligger och sover en stund. Jag ligger i soffan som jag gjort nästan hela dagen. Jag gick ut och satte mig i solen en stund iallafall men inte gjort något annat. ☀️

Jag tror ar det va för att jag igår kväll låg och tittade på en väska som jag kunde ha till Balder och jag kände att det blev rörigt i huvudet men fortsatte för jag ville bli klar. Det va nog jäkligt dumt gjort. Men trodde inte att jag skulle bli så påverkad. Så är det med det. Det behövs inte mycket direkt för att det ska bli så här. Hoppas på en bättre dag i morgon.

Kram till er alla ❤️