Covid 19 test

31 mars, 2021 13 Av Ingela Fohlin

Igår kväll va jag och gjorde ett covid 19 test. Kände att det va lika bra för jag mår lite halv taskigt igen. Så jag är hemma från jobbet och det finns ju överallt. Jag hoppas bara att det inte är något nu och ser jag får svar idag. Jag jobbade i måndags sen va jag hemma igår och idag.

I söndags när vi åkte hem fick jag jag ett medelande från en mamma som vi lärde känna på Bond när Robin låg där. Hennes dotter hade också fått cancer och vi lärde känna varandra. Robin och Amanda tyckte om varandra ❤️ tror också att det båda kände att de visste vad de gick igenom. En jätte härlig familj. Vi träffade någon gång utanför sjukhuset också och Amanda och Robin hade kontakt via snap. Vi lärde känna varandra första omgången när Robin fick cancern. Hon fick också tillbaka cancern efter första omgången. Amanda blev klar med behandlingen några månader tidigare än Robin men tidsmässigt så fick de tillbaka det samtidigt. De kämpade tillsammans med den jävla cancern. Och hon va fri några månader som Robin ❤️ men nu skrev hennes mamma att hon fått tillbaka det igen en tredje gång precis som Robin 😢 så hemskt. Jag kunde inte läsa klart för tårarna bara rann nerför mina kinder när jag läste vad hon skrev. Jag blir så ledsen för deras skull. De vet ännu inte hur planen ser ut och va de kan göra. Det är som att de får uppleva samma hemska som Robin. ❤️ ❤️ jag hoppas verkligen att det kan hitta något som kan hjälpa henne. ❤️Något som tar bort den jävla cancern. Vi håller tummarna för henne.❤️
Kram till er alla ❤️