Bra besked för Marita ❤️🙏

Bra besked för Marita ❤️🙏

21 juli, 2022 6 Av Ingela Fohlin

Idag fick Marita bra röntgen besked 🙏shit vad det är jobbigt. Det är så jobbigt psykiskt innan. Hela morgonen har varit jobbig innan hon ringde ❤️ min älskade syster ❤️
Nu blir det en ny röntgen när behandling är klar för henne och då en MR och en DT. Hon får ha kvar stomi påsen ett år till för återfalls risk. Kirurgerna vill vänta för det inte ska bli en operation till med stomin med risk för komplikationer. Gud, tårarna rann när hon ringde ❤️ helt galet. Det går verkligen berg och dalbana i våra liv hela tiden.

Marita ska få en behandling efter sin cellgiftsbehandling som är mot återfalls risk.

Jag har fortfarande svårt att tro på mitt besked, svårt att ta in att ta in att 10 stycken är bara borta. Men det är som förra gången för två år sedan när jag lades in för operation av metastasen i bröstet och de gjorde ett ultraljud en timme innan operationen och metastasen va borta i bröstet och flera kirurger kom innan och va frågade vad som hänt. 🙏

Här är Stefan och jag nu i skuggan ☀️ och slappar

Vi va i Tylösand tidigare ☀️ vilket underbart ställe. Stefan har bestämt rutten för oss och det har varit jätte härligt.

­

Hampus är hemma och har semester men hjälper till jätte mycket och jobbar  inför Arkö festivalen som ska vara i Arkösund i morgon och lördag. Jätte många artister så har ni inga planer för helgen så gå in på fb och sök på Arkö festivalen och se vilka artister som kommer att vara där och om det finns biljetter kvar.
Det kommer nog att vara en magisk plats att ha en festival på om vädret håller sig

Kram till er alla ❤️