Bra besked 😊

15 januari, 2020 19 Av Ingela Fohlin

Äntligen så är allt klart för idag.Det gick bra och jag fick bra besked. 👍😊Hon berättade att de tog bort väldigt mycket runt omkring tumören och det fanns inga cancerceller runt omkring bara den som de tog bort. Hon sa också att tumören låg inkapslad i en liten vit hinna, lite konstigt tyckte hon bara men så sa hon.

Hon sa också att förstod att jag hade svårt att röra mig och att det va spänt eftersom de tog så mycket som de gjorde. Men det gör ingenting 😊 det är inte viktigt just nu. Jag behöver inga cellgifter tänker de nu, utan vi ska göra en ny röntgen snart. Min sjuksköterska ska ringa nästa vecka för fortsatt planering. Jag blev så glad när jag kom ut till Robin att tårarna rann nerför mina kinder, det gjorde det för oss båda. ❤️❤️❤️❤️❤️

Kram till er ❤️