Borelia

15 augusti, 2019 0 Av Ingela Fohlin

Länge sedan jag skrev. Jag är ledsen att jag inte kan svara på om ni skrivit till mig, jag har problem fortfarande med att jag får en sådär 1000 svar på ett inlägg, och då fortfarande om att jag behöver viagra 😂fortfarande, de ger sig inte, men Stefan försöker att hjälpa mig. Så då vet ni varför det inte kommer några kommentarer fortfarande.

Jag mår bra, börjat att jobba nu och jobbar heltid, tänkte att jag skulle fixa det för jag ska inte börja med några cellgifter har jag tänkt. Jag ska hålla de jäkla cancercellerna i min kropp lugna och inte växa har jag tänkt. 😜Så jag kan jobba med det jag tycker är roligt. Jag har underbara jobbarkompisar som jag älskar ❤️ sen finns det ju de som det fungerar mindre bra med men så är det väl alltid på en arbetsplats men det ska man inte lägga energi på eller hur 😏. Jag mår bra, men fick oturligt nog Borelia diagnoserat i torsdags, vilket inte är så bra för min kropp. Det är inget att göra åt det utan bara äta pencilin och de glad ut. Vi va på Öland och jag såg att jag hade en röd rund cirkel på ena skinkan, och tänkte vad sjutton, har inte sett att jag haft en fästing, men ringde dagen efter till vårdcentralen och de ville att jag skulle komma samma dag så vi åkte hem och visst va det Borelia 😱. Känner att min kropp behöver koncentrera sig på de jäkla cancercellerna och inte på någon jäkla Borrelia infektion. Kände att jag hade ont i lymfkörtlarna när vi va på Öland göra veckan och att det strålade värk ut i ryggen och benen men det har jag haft förut så jag trodde inte något annat.

Vi har varit i öland en vecka på semester, jätte härligt att byta miljö och komma hemifrån med husbilen. Fem dagar kvar på pencilin kuren bara, det känns bra. Jag kurerar mig fortfarande med allt jag tar för hålla min kropp i så bra skick som möjligt. Jag ska ta kort på det jag tar och visar er. Återkommer snart. Tack för att ni finns i mitt liv ❤️