Bond på US❤️

Bond på US❤️

3 april, 2022 8 Av Ingela Fohlin

I fredags åkte jag och hälsade på Marita i Linköping på US. Hon mådde bra ändå och det va så skönt att få träffa henne ❤️ hon kunde vara uppe och gå en liten stund med mig. Hon mådde bättre också ❤️ och fått i sig lite mat.

Det va jätte jobbigt psykiskt att åka in och parkera i parkerings huset på Norra. Jag satt i bilen en stund innan jag gick in.  Robin och vi gjorde ju alltid det, vi parkerade oftast i  parkeringshuset.  Så tårarna rann när jag gick i gången fram till hiss B Jag struntade i om någon såg mig. Känslorna bara kom över mig och väl inne i hissen tryckte jag på våning 15 till Bond, dit vi åkt i tre år. 😢 det va så mycket känslor och så sorgligt att gå dit igen. Konstigt att av alla ställen på  sjukhuset på ligger Marita våningen ovanför Robins avdelning.  Jag gick ut på våning 15 utan att tänka mig för. Går ut och ser att jag står utanför Bond ❤️ en tjej som jobbar på lekterapin såg mig och blev så glad att se mig så jag följde med in och fick träffa Robins favorit läkare och sjuksköterska och några mer av personalen. Det va så känslosamt att se dem och få krama dem❤️

Vi har inte varit på avdelningen sen Robin dog ❤️😢 så det va många känslor som kom upp och tårarna rann när jag pratade med dem. Det va samtidigt så fint att få träffa dem för Robin och vi tyckte så mycket om dom. Underbara människor som är på rätt ställe.

Sen på kvällen va jag så trött. På lördag förmiddag kände jag mig okej och tänkte att jag klarat det bra för jag trodde att jag skulle bli liggande. Men sen kom det och jag mådde så dåligt hela eftermiddagen /kvällen. Jag blir ju så sjukt dålig i hela kroppen. Men det va värt ändå och få träffa Marita.

Stefan stackarn har så fruktansvärd tandvärk och går på starka tabletter för att i morgon bitti förhoppningsvis få en tid till hans tandläkare.

Jag pratade med Marita förut genom facetime 🙏😊 det blir lite bättre när vi kan se varandra.Hon fick vara med när Ankbebisarna badade 🥰

Hon berättade att hon hade feber igårkväll och de tog prover var tredje timme hela natten. Så jobbig för henne. Men idag va febern borta så det va skönt. Förhoppningsvis så får hon kanske åka hem i morgon eller iallafall till Norrköping. Det måste fungera ordentligt med stommipåsen. Det är lätt att det kan bli komplikationer med dem. Men nu känns det som det kommit igång sa hon. Så vi får hoppas att det fungerar. Hon kommer bara att ha den i en månad ungefär. Sen får vi hoppas att det fungerar som det ska.

 

Kram till er alla  ❤️