Blombud igår 🌺🙏

Blombud igår 🌺🙏

15 april, 2022 10 Av Ingela Fohlin

Igår åkte vi iväg till Sölvesborg som vi bokat sedan länge och vi stannar tills i morgon. ☀️

Ärligt så va jag lite rädd för att åka iväg eftersom jag varit så dålig. Det är därför jag inte skrivit till er för jag har verkligen inte orkat. Det blev ett så ordentligt bakslag. Jag började bli lite bättre i onsdags men kände mig lite orolig för att bli dålig igen om vi åkte iväg.  Men samtidigt så tänkte jag att jag kanske behöver byta miljö. Vi behövde åka iväg också för vår skull. Stefan lovade att fixa all mat så jag bara kunde ta det lungt. Det har gått bra och jag har verkligen tänkt mig för.  Hoppas att det räcker. Nu sitter Stefan ute och pratar med några grannar och jag har vilat inne i husbilen. Jag ligger här inne nu, jag tänkte att jag ligger nog kvar tills det är dags för kvällsmat 😊 vi gick en liten promenad på dan sen har jag tagit det lungt och vilat.

Igår blev jag så glad för jag fick blombud. Jag fick så fina blommor från mina arbetskamrater, från mitt jobb 🌺🙏 det betyder så mycket att känna att de tänker på mig. Det är så lätt när man varit hemma länge som jag att man nästan glöms bort. Även om det inte är så så kan känslan bli så när jag ligger hemma i soffan själv. ❤️ Så jag blev så otroligt glad och så rörd och varm i hjärtat ❤️

Kram till er alla ❤️ och hoppas ni har en fin påskhelg.