Bloggen har legat nere

Bloggen har legat nere

6 november, 2022 12 Av Stefan Fohlin

IJag har inte kunnat skrivit till er på hela veckan sen förra fredagen när vi kom hem för det har inte gått att komma ut på sidan alls. Vet inte varför och nu får jag logga in med Stefans namn 😊

Veckan har gått bra med att vara hemma. Vi har ju inte haft så kallt väder. Jag har till och med suttit ute med linne i början på veckan

Vi har lagt jorden till rätta så gott det gick efter Viltsvinen. Stefan satt uppe lördag natt till 01 och gick och la sig några timmar till 04,30 och så klart att det kom då och förstörde lite till de jäklarna 😡 men sen har det varit lugnt. Det gick rätt bra ändå att lägga tillbaka gräsmattan. Det får vara tills våren så får vi göra ordning den då för de kan nog komma tillbaka.

När vi packade ur husbilen i lördags så råkade jag göra mig illa på ett av revbenet på höger sida. Det knäppte till så jäkla högt. Det har hänt en annan gång också och första dagarna gjorde det inte så ont men sen efter ett par dagar  så har jag så jäkla ont. Jag har jätte svårt att vända mig i sängen och soffan, kan inte ha behå på mig och ja, det gör ont hela tiden. Så jag har nog fått någon fraktur på benet eller nåt. Jag är väl också väldigt skör i skelettet efter alla cellgifter kan jag tänka mig. Det tar nog några veckor innan det blir bättre, det gjorde det förra gången.

Jag har känt mig bättre när jag kommit hem än när vi åkte. Jag blev dålig efter att jag varit på skolan och hälsat på i onsdags. Jag va där i två timmar men skulle nog vara varit en kortare stund. Så det va tufft kände jag, men återhämtningen va kortare ändå. I torsdags hade vi möte med postcovid mottagningen, rehabiliteringen, min läkare och min chef. Det gick sådär,  men jag känner att jag har bra hjälp från vården så det känns bra ändå. Nu ska jag till arbetsterapeuten på postcovid mottagningen i morgon. Min läkare sa att jag skulle fortsätta att gå ut och gå promenader men sakta och inte anstränga mig och ändå utsätta mig för lagom med intryck.

Marita och Uffe och Hampus va ute hos oss igår och vi åt tacos . Hampus sov kvar tills idag .❤️

Igår va vi hos Robin och tände ljus, det va så kändloladdat när vi va där. Tårarna bara rann nerför våra kinder ❤️❤️❤️ varför kunde han inte få vara kvar hos oss , älskade Robin

Kram till er alla ❤️