Begravning

23 november, 2020 20 Av Stefan Fohlin

Idag har vi vart i Norrköping och tittat på vart Robin och vi ska vara när den tiden kommer.
Han kommer kremeras och kommer ligga i minneslunden Norra kyrkogården i Norrköping.
vi har tänkt att Robin kommer att kremeras och vi åker och hämtar urnan hem till oss i Arkösund.
Här ställer vi upp hans kära EPA på gräsmattan med urnan i framsätet på bilen slår på stereon och alla lysen han hade vid huset. Vi tänder marschaller och ljus runt bilen och ser till att all som vill kommer under en hel dag för att lägga en blomma grilla en korv eller ta en hamburgare.
kaffe och kaka skall finnas på plats naturligtvis.
En bok där man får skriva sitt avsked i och en tv som visar ett bildspel som Alice min syster dotter vill göra på hans foton med gänget och han själv kommer att visas på en tv.
Detta gör att så många som möjligt kan komma och ta ett sista adjö till honom och inte skall behöva ta ledig eller tänka på Covid utan man kan hålla avstånd och tänka på dom som är extra försiktiga att ge dom utrymme för detta.
Vi tyckte att när han somnade in i lördags och så många vänner till honom som spelade hans musik och satt och sjöng för honom i vardagsrummet innan färden in till Norrköping. Alla familjemedlemmar som var här fick också säga adjö så tänkte vi att dom flesta redan fått se honom en sista gång och att en kyrka nu skulle vara ganska onödigt.
Han ska hem igen till sin kära EPA och det är där ni ska minnas honom innan urnsättning.
Efter detta så kommer Ingela jag och Hampus urnsätta honom i minneslunden i Norrköping.
Datum och tid återkommer vi om.