Bättre nu på kvällen

8 oktober, 2020 1 Av Ingela Fohlin

Nu mår jag bättre. Jag åkte till hagarna och rev ner stolpar i två timmar. Det va jätte skönt att få jobba med kroppen, det behövde jag.

Nu ligger jag i Robins fotölj ikväll igen ❤️ en stund bara tänkte jag för jag är trött nu känner jag. Det märks att han är nervös inför röntgen beskedet på alla sätt. Det är vi allihopa. På måndag klockan 10,00 får vi Robins röntgen besked. Så jag måste känna att han är lugn innan jag kan lämna honom i hans rum och gå och lägga mig. Igår natt va jag inne hos honom ett par gånger på natten för att han va så ledsen. Tillslut låg jag kvar tills han somnade ❤️ han fick lite lugnande också så han kunde somna.

Ikväll gjorde jag något gott som Marita gjorde igår och det blev lyckat förutom att Robin tyckte att det blev för starkt. Det passade Stefan och Hampus 😊👍 Kanon gott så det kan jag varmt rekommendera. Snabbt och lätt.

Det här är en bild som Marita skickade till mig när jag inte visste vad jag skulle göra för mat och receptet är från henne. 😊

Köttfärs, vitkål, paprika(om man vill) sharlottenlök (valfri lök), stek köttfärs med mkt curry krydda. Stek bredvid lök vitkål paprika. Blanda i soja, sambal oelek. Ja jag tar lite olika kryddor men idag hade jag lite grillkrydda, cayennepeppar och chilipeppar för jag hade ingen sambal oelek. Paprikakrydda och chilipulver. Jag brukar variera. Det viktigaste är soja, och curry . Lycka till ❤️❤️❤️