Bättre dag idag ändå ❤️

Bättre dag idag ändå ❤️

15 september, 2021 10 Av Ingela Fohlin

Idag har jag mått lite bättre och dagen har gått rätt snabbt. Jag har varit piggare idag så därför tror jag också att det blir att jag får lite hopp ändå idag. Det behövde jag 👍
Jag tog bilen ner till Arkösund och gick för en stund och satte mig längst ut på kajen i solen. ☀️ det va jätte skönt, jag blev trött där nere men det finns ju en soffa längst ut på kajen så där satt jag och vilade och njöt av solen.

Jag vilade hela förmiddagen för då var jag jätte trött. Men sen på eftermiddagen kändes det bättre. Jag va också hos kiropraktorn nere i Arkösund för mitt ryggskott kom ju tillbaka och jag har inte fått ordning på det ännu. Så nu hoppas jag att det går åt rätt håll 👍

Hoppas på en bättre dag i morgon också ❤️

Kram till er alla ❤️