Barcelona

Barcelona

6 oktober, 2022 14 Av Ingela Fohlin

Vi ligger kvar här på samma plats. Vi behövde bara få vara nu några dagar här.
Igår va en sådär dag. Stefan och Hampus åkte iväg och det kändes bra. Jag tänkte att jag kanske skulle gå ner till stranden men sen kände jag mig ledsen över att jag inte kunde göra med ändå. Jag  satt här och grät och tyckte synd om mig själv 😢 Det är så jäkla jobbigt att inte orka, att hela tiden tänka efter om jag kommer att klara det eller inte. Blir det lite för mycket intryck eller för mycket ljud eller om jag anstränger mig så mår jag ju så dåligt och jag vet aldrig riktigt för ibland slår det till hårdare och ibland mindre. Jag vill så mycket, vill se saker när vi är iväg så här. Det är ju inte samma sätt som om jag vore frisk, då hade jag ju velat uppleva allt 😊 se platser, promenera runt åka på saker  träffa folk. Ja, ni förstår vad jag menar. Jag har mina gå timmar om dagen. De får jag planera väl 🌺

Det gick över senare på eftermiddagen så  jag mådde bättre 🥰  Jag va nog tvungen att bara  få gråta av mig lite. Jag gick aldrig mer till stranden för jag ville orka gå ut och äta på kvällen nere vid stranden med Stefan och Hampus och det gick bra så vi fick en jätte härlig kväll. Jag tog så fina kort på stranden.


Jag är så tacksam för att vi har haft möjlighet till att göra den här resan 🙏

Såg nu vad kött det va på tallrikarna. Stefan och Hampus beställde den maträtten. Då blev de nöjda kan jag lova 😊 Vi hade en så härlig kväll vid stranden. Så jätte mysigt ställe.
Idag har varit en bra dag, 27 grader varmt ☀️

I morgon åker vi vidare till Sitges cirka 6-7 mil bort. En stad vid havet så får vi se om vi stannar där ett tag ☀️❤️

Kram till er alla ❤️