Bara fruktansvärt

12 oktober, 2020 41 Av Ingela Fohlin

Ja, som ni kanske förstår så blev det inget bra besked idag 😢 vi hade ju ändå hoppats trots att han blivit sämre på att det ändå finns en chans att det kommer att gå vägen trots allt, men han har fått mer metastaser i både lillhjärnan och storhjärnan det ligger som en hinna över sa de och det har gått fort. Robins läkare sa att det är alldeles för mycket, vi kan inte bekämpa den längre. Det går inte längre 😢. Det är ingen mening med att ge några cellgifter längre. Det är bättre att han försöker att må så bra som möjligt. Vi kommer inte att besegra den…

Jävla cancer 😡 den är som en jävla alien som bara tar över hela kroppen.

Att sitta där och höra läkarna säga att det inte finns något att göra längre är så fruktansvärt. Det går inte att föreställa sig. Vår älskade Robin ❤️😢 han får bara inte dö ifrån oss. Det får inte bli så.

Vi kommer att fortsätta att kämpa med det vi kan för då har vi ändå gjort allt vi kan. Det måste vi.

Nu ligger Robin och sover. Han blev så trött av allt. Gud han är 17 år och fått kämpa så länge nu. ❤️ Det är så svårt att ta in vad läkarna säger. Vi hör vad de säger men det är inte sant. Det får det inte va. Vi ger inte upp… Det kan vi inte göra. För då kan vi lika bra lägga oss ner och dö nu.

Kram till er alla ❤️