Bara en reflektion ❤️

Bara en reflektion ❤️

3 september, 2021 14 Av Ingela Fohlin

Sitter i Robins fotölj och tårarna rinner nerför mina kinder… ❤️ säger till honom att jag inte kommer än….Jag Känner mig helt tom, jag vet, jag borde vara glad. Jag va det på morgonen när han ringde och under hela dan men musten har bara gått ur mig. Jag vet, jag kände likadant förra gången eller nästan iallafall. Det går över tills i morgon. Tror musten gick ur Stefan också för han la sig tidigt. ❤️

Jag har legat och sett på Zebra rummet med Amanda ❤️ nu tre avsnitt. Den är jätte bra och Amanda är så duktig skådespelare.

Men kände att det va dags att gå upp och lägga mig snart. Men jag sitter kvar här och skriver till er och spelar ett tag så jag blir trött. Och så tar jag en sömntablett 😴

Alltså, ibland kan man ju undra vad livet är till för. Det är verkligen inte lätt.😳 så många prövningar hela tiden och varför…

Att hitta en balans med att jobba och ha en meningsfull fritid som man tycker om och ta hand om sin familj är en prövning många gånger. Det är lätt för många att gå in i sitt jobb för mycket.. Man tar med sig jobbet hem. Trivs man så kanske man jobbar för mycket, engagerar sig för mycket och tar med sig jobbet hem för den skull. Eller så trivs man inte alls och mår dåligt över att vara på sin arbetsplats eller med arbetskamrater som man inte fungerar med eller känner sig utstött ifrån. På alla sätt är det lätt att ta med sig jobbet hem och det kan bli för mycket. Jag vet att jag har tagit med mig jobbet hem många gånger för att älskar att finnas där för eleverna.  Men det är viktigt att hitta en bra balans. Vi pratade lite om det Stefan och jag tidigare ikväll. Inte just bara om oss utan i allmänhet. Så är det inte så lätt.
Man ska leva utanför sitt arbete också. Bara en reflektion, inte om mig och mitt jobb eller Stefans bara en reflektion.
Ta hand om varandra och lev här och nu. ❤️
Man vet aldrig vad som händer. Tänk inte att jag gör det sen…. eller längre fram. Gör det nu om det går ❤️och njut av livet, av stunden ni är i oavsett om ni bara sitter ute och tar en kaffe eller va ni gör.

Hittade ett fint kort på Robin och Millie när de ligger och njuter i solen och av varandra ❤️

Som Robins text:

Being yourself and no one else

Being with them I love makes me so happy

Live as long as you can

Så klok älskade Robin ❤️

Älskar honom för alltid för evigt ❤️

Kram till er alla ❤️