Äntligen svar ❤️

Äntligen svar ❤️

30 mars, 2022 22 Av Ingela Fohlin

Nu har Marita ringt och hon mådde så dåligt igår, det va därför hon inte kunnat ringt. Jag tror hon inte tål morfinet som jag inte heller gör. Operationen hade gått bra men den blev mycket större än de tänkt. Tumören va så stor så den hade växt in i både tunntarmen och delar i tjocktarmen och så fanns det lite på bukhinnan också och någon merstans också  😢 men kirurgen berättade att de fått bort allt och att förutsättningarna ändå va goda. ❤️ 🙏 helt galet det här 😱

Det lever vi på nu det läkaren sa att förutsättningarna är goda 🙏❤️

Nu kommer de att skicka iväg tumören för analys så får hon besked om vilken sort det är och sedan cellgifter om en månad ungefär när hon läkt ihop mer.
Hon mår bra men har förstås jätte ont. Det känns nog bara så overkligt allt för det gör det för mig med här hemma . Att hon har opererats för cancer känns fortfarande helt ofattbart. Min älskade syster. ❤️  Men mitt i allt elände så känner jag ändå hopp nu. Det här kommer att gå bra. Även om det blir en jätte jobbigt resa såklart och få cellgifter… och allt som kommer till det och hon kommer att få leva med rädslan för att få tillbaka det. Livet förändras och jag tänker och ser på livet på ett helt annat sätt än innan jag och Robin fick cancer. Jag värdesätter Livet och även de små stunderna. Livet är så skört, så ta hand om er där ute och ta vara på alla stunder. Bara att sitta och ta en fika men en vän jag tycker om betyder så mycket. Att nån ringer eller skriver och visar att det bryr sig om mig betyder jätte mycket.❤️
Och som Robin sa : Lev så länge du kan… Verkligen lev, 🙏 vad är viktigt? vem vill du vara med och träffa. Sitt arbete blir inte lika viktigt längre. Man är alltid utbytbar på sitt jobb och det är inte det som är viktigt i livet. Såklart är det viktigt att trivas på sitt jobb för att må bra. Men lägg inte tid på och må dåligt på jobbet, stressa inte ihjäl dig för det är det inte värt. Och va med dem du älskar och tycker om. Livet är inte för evigt ❤️

Kram till er alla ❤️