Äntligen helg

21 augusti, 2020 11 Av Ingela Fohlin

Det har varit en intensiv och rent ut sagt jäkligt jobbig vecka på många sätt. Jag har mått sådär hela den här veckan. En psykiskt jobbig vecka på många sätt.Många tankar Det har gått upp och ner hela tiden. Ena stunden tycker jag att allt är okej och att vi fixar det här bra, sen i nästa stund har jag bara haft lust att gå lägga mig och tjuta över allt. Ibland känns det som man är en robot som bara måste fixa det här. Allt som händer måste man ju ta tag i och ibland är det bara jäkligt mycket som händer 🙃😳 och Det går ju inte heller direkt att skita i det. Och inte blir det bättre att av ligga och tjuta heller. Det händer saker och jag lägger det bakom mig och försöker att tänka att det kunde faktiskt vara värre 😊 Nu ligger jag i sängen och kan inte sova 🙄 Stefan har sovit i snart fem timmar redan 😊 han gick ju upp väldigt tidigt eller rättare sagt på natten igår är det nu.

Det har gått bra med Robins behandlingar och idag va sista gången på den här veckan så nu är det en vecka som vi slipper att åka in för behandling till Linköping. Nu ska han bara till Östra Husby på måndag och ta prover. Vi fick provsvaren idag, hans blodvärden hade bara sjunkit lite grann så det känns skönt, då fortsätter han helgen ut med de cellgifter som han har kvar och börjar på ny tre veckors omgång på måndag.

Vet inte om vi Har berättat att vi På söndag ska vi hämta hem vår lilla kisse som heter Sture. Robin och Hampus fick bestämma vad han skulle heta. Vi kunde inte låta bli att skaffa oss en ny lite kisse. Visst är han söt ❤️😊

God natt och kram till er ❤️

I morgon åker Stefan jag iväg med husbilen en natt, till söndag 👍☀️😊 för att bara koppla av och ha det skönt och byta miljö. Ska bli mysigt.❤️ Mamma kommer hit och stannar över natten.