Äntligen är biopsin gjord

13 november, 2019 13 Av Ingela Fohlin

Nu är det över 👍idag gjorde jag biopsin som jag inte velat gjort. Jag tog två lugnade tabletter innan jag gick in, men inte hjälpte det 😱 jag tycker att det är så himla jobbigt och sen är det ju också så att jag inte tror det är bra att ta hål på metastaserna heller…. 😱 Stefan höll som vanligt mig i fötterna för de fick göra om det TRE gånger också 😡 så va det förra gången med. Nu är det bara den här jäkla väntan igen…. Det har varit en väldigt jobbig tid nu. Jag har eller vi rättare sagt har och är så nervösa för vad svaren ska bli…. Röntgen svaren hade inte kommit idag heller och nu ska vi vänta på de här svaren också, de har inte så stor betydelse känns det som, det är mer om jag har fått mer metastaser eller inte och om de vill operera, vilken makt de har kirurgerna…… Hemskt. Nu är det gjort iallfall, det som jag skulle göra, så nu vänta och vänta. Sen när jag va klar med biopsin va det bara att vänta på Robins tur med cellgifterna. Vilket liv vi har va? 😱 Linköpings sjukhus är vårt andra hem, helt galet är det verkligen och så sorgligt samtidigt. Medan vi väntade på Robins behandling

passade vi på att ha lite roligt 😊 och spelade biljard som vi tycker är så himla kul innan det va dags för Robins behandling.

Efter biljarden och behandlingen åkte vi till Ikea den stund för att sedan åka och checka in på Ronald McDonald igen. Vi hade en jätte mysig stund med mat och så spelade vi Monopol igen så klart 😉. Det är ett mysigt sätt att umgås tillsammans på ❤️ idag va det vi tre som sov här, Stefan, jag och Robin. Mormor är hemma med hundarna och Hampus. I morgon bitti är det dags för cellgifter igen för Robin, en längre behandling då han får både intravenöst och intraventrikulärt, i armen och i huvudet som Stefan skulle säga 😉 och så skulle han ta prover också för att se så hans blod värden fortfarande är bra, det kan sänkas fort på grund av cellgifterna han får och då måste de ändras. Robins läkare berömde Robin så mycket idag för att han alltid är så positiv, det har han gjort flera gånger, trots som han sa alla motgångar som han /vi får hela tiden👍❤️ Vi är ett bra team tillsammans sa han, så starka. Då blir vi glada ❤️ han är verkligen så stark också. När jag va så deppig för några dagar sedan sa Robin att han / vi måste vara starka och positiva, det måste vi bara vara annars går det inte. Han sa att han tänker på att bara vara vanliga Robin som vanligt som han va innan och han försöker att vara glad trots allt som händer hela tiden det måste jag bara vara sa han, det finns inget annat – jag kan inte ens pissa själv, men det struntar jag i. Vi ska bara klara det här säger han. Ja, så är det bara. ❤️ En ny dag i morgon. Tack till er alla som finns omkring oss ❤️