Ännu en dag på Bond

11 oktober, 2019 8 Av Ingela Fohlin

Morgonen började inte bra, jag va upprörd över min röntgen som jag inte kunde åka på eftersom den va i Norrköping och Robin skulle sövas samtidigt inför den DT som skulle göras innan han ska påbörja strålningen på måndag. Jag försökte få tag på röntgen för mig i Norrköping och I Linköping och sen visste vi in om det gick att ordna så Robin kunde bli sövd idag, de hade missat och planerat in det med smärtteamet, jag va så trött på allt som gick emot mig, kunde han inte bli sövd så skulle ju allt bli uppskjutet, då skulle han inte kunna påbörja strålningen på måndag och cellgiftsbehandlingen skulle då också bli senare. Men sen redde allt upp sig ändå. Utan min röntgen då, men den får jag ta tag i på måndag. Jag gick upp till onkologen för att prata med min läkare eller min sjuksköterska men ingen va på plats. Så nu lägger jag ner det tills på måndag. Robin va jätte duktig på strålnings avdelningen idag, han blev nedsövd och röntgad och tatuerad med markeringar inför strålningen. Lena va här på morgonen och höll mig sällskap så det va skönt. Dagen har varit bra och Stefan kom strax efter lunch. Robin har varit smärtfri så gott som iallafall och han har suttit upp och stått upp en kort stund 👍 ikväll va första dagen med cellgifter. Hoppas det inte blir för mycket biverkningar bara. Men vi tar en dag i taget. Nu ligger de här bredvid och sover och Robin har vänt sig i sängen och ligger på andra sidan för första gången sedan operationen. Så skönt ❤️👍 Vi fick besök I kväll och Emilia och Nelly hade gjort så fina saker med pärlor, båda hade gjort jätte fina ramar med kort på dem och Robin i och Emilia hade gjort Robins EPA. ❤️