Annandag jul

26 december, 2020 18 Av Ingela Fohlin

Sitter i Robins fotölj ❤️
Igår eftermiddag kom Stefans syster Yvonne med familj ❤️❤️ vi hade det jätte mysigt och åt ihop ❤️ Hampus och Alice grillade hamburgare åt oss 🥰

Idag har Stefan och jag varit på Ikea, vi åkte så vi va där när de öppnade. Vi kände att vi behövde förändra lite hemma. Så nu börjar vi i köket.❤️ Vi pratade om att det är nästan är första gången vi inte har tider att passa eller saker att göra. Det kändes konstigt att bara åka iväg, det har varit så mycket att styra med ändå efter att Robin togs ifrån oss.
Vi köpte med oss lite nytt hem. Tror det blir bra. Eller det blev bra rättare sagt 🥰

Vi ville ändra om bordet för det va jobbigt att ha det så som förut, för nu skulle ju Robins plats va tom hela tiden 😢❤️ och så tog vi bort byrån för den hade vi all medicin på. Vi kände att vi behövde göra det här, ändra lite så det inte va som förut ❤️ Robin kommer att finnas med oss hela tiden ändå i våra hjärtan och jag hoppas att han finns runt omkring oss.

Han är nog arg eller skulle vara arg på mig nu för att jag inte tar hand om mig själv ännu. Jag vet det för han kollade alltid med mig så jag tog det jag skulle varje dag. Han frågade alltid så jag inte missade en dag.❤️ han va alltid så omtänksam och hade full koll på mig. Så jag får försöka att ta tag i mig själv nu.❤️❤️❤️ men jag har inte orkat göra det tidigare, har inte velat för det har känts så himla meningslöst.

När jag va dålig första gången med cellgifter och jag va hemma så ville han inte åka till skolan på morgnarna,han va så ledsen ❤️ älskade Robin, han ville vara hemma med mig och se till att jag tog hand om mig ❤️ vi fick göra ett schema hur mina dagar såg ut när jag va hemma och en tid när han kunde ringa för att se så jag mådde bra. Jag va tvungen att skriva att jag va ute också och fick frisk luft, för jag fick inte ligga en hel dag utan att göra något. Då blev han ledsen och kände att han ville vara hemma hos mig så att han kunde se att jag mådde bra ,❤️ han ville inte att jag skulle vara ensam. Det schemat hade de på skolan så han kunde titta på det annars ville han inte åka till skolan ❤️älskade Robin ❤️ ❤️ ❤️ älskar honom till månen och tillbaka.

Kram till er alla ❤️