Ankor

Ankor

19 juni, 2021 21 Av Ingela Fohlin

Hej ❤️

Nu är det länge sedan jag skrev till er. Jag har mått skit dåligt i flera dagar i början på veckan. Jag ville bara till Robin ❤️ och jag tyckte livet va hemskt.  Det är verkligen jobbigt när man mår så dåligt. 😢Men nu i slutet på veckan har jag mått bättre. Jag har fina jobbar kompisar och en underbar familj och vänner.❤️ det är bara ibland som jag känner mig så ensam och och så tom och  vill bara till Robin. Men vi stöttar varandra också ❤️ Stefan och Hampus och jag.

Nu känns det bättre igen ❤️ jag  måste bara ta tag i mig själv ibland så jag inte deppar ihop för längre. Då blir det jobbigare att komma tillbaka.

Nu har Stefan och jag och Hampus förstås bestämt oss för att skaffa oss ankor 😊 vi har tänkt på det fram och tillbaka och bestämde oss för att nu gör vi det 😊🥰 det blir lite sällskap också och de kräver inte mycket av oss och så äter de mördarsniglar 👍😊 det är det viktigaste 👍

Så idag påbörjade vi bygget av ett ankhus och på måndag hämtar Stefan ankorna så nu måste vi bli klara i helgen. Vi har jobbat alla tre så det är roligt. Jag vet att vi är lite impulsiva 😊 men har vi väl bestämt oss vill vi ju göra det med en gång. Det finns ju  inget att vänta på 😊 tur att vi är lika där. 😊

Jag skickar lite fler bilder i morgon när det är klart förhoppningsvis. Det som är bra är att vi har haft allt material hemma så vi har inte behövt köpa något förutom lite stängsel.
Kram till er alla ❤️