Ankhane 😊

27 oktober, 2021 2 Av Ingela Fohlin

Vi har hittat en drake nu till vĂ„ra ankor sĂ„ de fĂ„r en ny hane😊👍 det va inte lĂ€tt att hitta en ancona drake  (hanen kallas drake) Stefan hittade nummret till honom vi köpte ankorna och hönsen av och han hade tvĂ„ drakar kvar. SĂ„n himla tur, sĂ„ nu hĂ€mtar vi honom i helgen. Det va inte en lĂ€tt ras vi köpte, det finns nĂ€stan inga ancona ankor att fĂ„ tag i. SĂ„ nu blev jag glad. 😊 För jag har letat pĂ„ blocket och pĂ„ Fb:a olika grupper utan resultat.

Mamma har suttit pĂ„ akuten hela dagen och kvĂ€llen, hon ramlade hĂ€r ute hos oss en kvĂ€ll för nĂ€stan tvĂ„ veckor sedan i mörkret och slog sig illa i ryggen och sĂ„ har det inte blivit bĂ€ttre. SĂ„ hon va pĂ„ vĂ„rdcentralen idag först som sedan skickade henne för röntgen pĂ„ akuten  och det visade sig att hon hade kotkomression i bröst ryggen. SĂ„ det tar nog lite tid innan det blir bra. 😳
Idag har jag kĂ€nt mig rĂ€tt pigg.👍😊 det gjorde jag inte igĂ„r. SĂ„ idag har det kĂ€nts bra. Hoppas jag inte gjort för mycket idag bara.

Kram till er alla ❀