Ankhane 😊

27 oktober, 2021 2 Av Ingela Fohlin

Vi har hittat en drake nu till våra ankor så de får en ny hane😊👍 det va inte lätt att hitta en ancona drake  (hanen kallas drake) Stefan hittade nummret till honom vi köpte ankorna och hönsen av och han hade två drakar kvar. Sån himla tur, så nu hämtar vi honom i helgen. Det va inte en lätt ras vi köpte, det finns nästan inga ancona ankor att få tag i. Så nu blev jag glad. 😊 För jag har letat på blocket och på Fb:a olika grupper utan resultat.

Mamma har suttit på akuten hela dagen och kvällen, hon ramlade här ute hos oss en kväll för nästan två veckor sedan i mörkret och slog sig illa i ryggen och så har det inte blivit bättre. Så hon va på vårdcentralen idag först som sedan skickade henne för röntgen på akuten  och det visade sig att hon hade kotkomression i bröst ryggen. Så det tar nog lite tid innan det blir bra. 😳
Idag har jag känt mig rätt pigg.👍😊 det gjorde jag inte igår. Så idag har det känts bra. Hoppas jag inte gjort för mycket idag bara.

Kram till er alla ❤️