Alternativ medicin jag tar

14 maj, 2020 1 Av Ingela Fohlin

Här nedan kommer en lista på allt jag tar under en dag. Har jag glömt något så lägger jag till det i efterhand. Jag kommer också att lägga listan vid sidan där det står alternativ medicin. Där kommer jag att fylla på eller ta bort jag ändrar på något.

Morgon : Björkaska 2 mak i ett glas vatten, curcuma olja 25 droppar i lite vatten. C-vitamin liposomal 2000 1 tsk i lite vatten. Graviola 1 tab. kolidialt silver 20ml. Chlorella 500 mg 1tab. CBS olja 10 droppar. Lunch: CBS olja 10 droppar. Kolidialt silver 20ml. Chlorella 500 mg 1tab. Eftermiddag/ kväll : D vitamin 2000 IE 2 tab med mat Magnesium 120 mg 1 tab med mat. Graviola 1 tab med mat. Chlorella 1 tab med mat. Probioplex 1 tab med mat. MSN 1 1/2 – 2 tsk i ett glas vatten. CBS olja 10 droppar. Kväll : Zink 1 tab. Graviola 1 tab. Aprikos kärnor 12-15 stycken krossade. CBS olja 10 droppar. Curcuma olja 25 droppar i lite vatten. Selen 1 tab. B12 1 tab. Kolidialt silver 20ml Utöver det dricker jag 5-6 dl grönsaks juice gjort på rödbetor, grönkål, spenat, morötter, selleri stjälkar, gurka, apelsin.

Jag gör också i ordning Pau D’ Arco te som jag dricker varje dag. Jag kokar 2 msk i en liter vatten i 20-30 min, silar av det och låter det svalna och dricker det under dagen.

I veckorna varierar jag mellan Chaga pulver Nässel te och Matcha te.

Vid behov och brist på energi tar jag Ashwagandha pulver 1 tsk on dagen i min smoothie eller i min kvarg under några dagar.

Ja, ni, det är inte lite jag tar direkt .😉 Men jag tror på det och jag tror att det är det som hållet mig vid liv plus min starka vilja att leva också. Jag äter heller inget socker eller vitt mjöl. Robin tar mycket av det jag tar också och han äter inte heller något socker eller vitt mjöl.