Älling kläcktes ikväll 🐣

Älling kläcktes ikväll 🐣

24 februari, 2022 4 Av Ingela Fohlin

Nu kläcktes lilla ankbebisen, så himla söt ❤️ hoppas den klarar sig nu bara. Känna jätte roligt, men samtidigt så va jag precis ute för att stänga in ankorna och hönsen och då va en drake borta. 😢 En av hanarna (bröderna), förstår inte hur bara. Men den finns inte, Hampus och jag har varit ute och letat på tomten .😢 så det blev dubbla känslor nu. Klicka på texten med siffrorna så får ni se lilla ankan.

IMG_5691

IMG_5694

Hoppas ni kan se filmsnuttarna 🥰

Jag va på skolan en stund idag för att hämta lite grejor så den nya kuratorn får ta plats ett tag för mig. Det va jätte tufft att göra det faktiskt, känslomässigt ❤️ En timme va jag där ungefär sen fick jag ligga hela eftermiddagen och kvällen tills jag gick ut och skulle stänga in djuren. Hade till och med svårt att titta på tv för jag mådde så dåligt i kroppen . Det blev psykiskt påfrestande också förmodligen eftersom jag vill ju inte det här. Så är det och det är klart att det sätter sig i kroppen.

Kram till er alla ❤️

Jag skrev till er det här ovan runt 22 tror jag och släckte vid 23,30 ungefär för att sova och nu är klockan 02,17 det va länge jag sov. 🤔Jag har börjat vakna på nätterna och kan inte somna om 🙄 det är inget roligt alls… Så nu får jag bläddra på telefonen så jag blir trött eller sätta på tv ett tag. God natt till er 😴 ni som sover 😊