Äggkläcknings maskin 🥰

Äggkläcknings maskin 🥰

27 januari, 2022 6 Av Ingela Fohlin

Igårkväll när Stefan kom hem fick jag en äggkläcknings maskin av honom  i för tidig födelsedags present 🥰❤️ så himla roligt. Så nu ska vi se om vi kan få lite bebisar 🐣🐥

På förmiddagen va jag på skolan. Det kändes jätte bra när jag va där och det betydde så mycket att få träffa och se några av eleverna och mina jätte gulliga arbetskamrater ❤️
Men det tar så hårt på kroppen / huvudet, det är det värsta. Jag tänkte att det kanske blivit lite bättre men inte. Jag förstår inte att det ska ta sån jäkla tid. Jag vet ju att det gör det och har ändå accepterat det, men ändå. Jag har inte varit där på ett bra tag, på jobbet. Jag va bara där cirka 1 1/2 timme. Men sen låg jag resten av dagen i soffan. Blev sådär förlamande trött så jag mådde illa. Kunde inte titta i telefonen emellanåt för att det blev för rörigt i huvudet. Helt galet, låg i nästan 7 timmar tills Stefan kom hem. Och kunde bara vara uppe en stund med honom och äta och öppnade min fina /så roliga present 🥰❤️🐣🐥 Helt sjukt hur hjärnan kan bli, att den bara stänger av kroppen. Jag som mår så bra av att vara där 😢. Men jag har lärt mig att jag har ungefär två till tre timmar om dagen sammanlagt som jag kan bara aktiv dem behöver jag ligga. Har jag varit lugn ett par dagar kan det fungera lite längre. Då har jag ler mer tid. Annars är det vila och andningsövningar som jag gör och mediterar. Jag får verkligen tänka till vad jag vill lägga min tid på 😊 vad som är viktigt och vad jag vill göra eller vem jag vill träffa. ❤️ Jag försöker att cykla på motionscykel, det går cirka tio minuter ungefär. Men det går inte att cykla om jag tillexempel varit på jobbet och hälsat på.

Nu ligger jag i soffan och slö tittar på en serie 🙃. Det är bara att göra som kroppen säger utan att protestera. Jag kan inte göra annat.  Det är tv väder så det gör inget 😊 I morgon bitti ska jag få röntgen svaret. 😳 Stefan har tagit ledigt på morgonen så han är med.  Jag känner inget i kroppen så jag hoppas att det är lungt nu. Provsvaren va ju bra iallafall.

Kram till er alla ❤️